Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη με τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, στο πλαίσιο επισκέψεών του στην Δράμα

foto270320241 foto270320242
foto270320243  

 

 

            Την Τετάρτη 27η Μαρτίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας υποδέχτηκε, στο Γραφείο του (Διοικητήριο Δράμας, 3ος όροφος) τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., ψυχίατρο και κοινωνικό ακτιβιστή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, στο πλαίσιο περιοδείας του τελευταίου στην Δράμα και σειράς συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

            Κατά τη συνάντηση, κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων των δύο πλευρών, ήταν η σημασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρέχοντα, καθημερινά προβλήματα του απλού πολίτη, μέσω χρηματοδοτήσεων, διαρθρωτικών παρεμβάσεων και πολιτικής στήριξης και η ανάγκη να βρεθούν δίοδοι συνεργασίας μεταξύ του ευρωπαϊκού πολιτικού επιπέδου και της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης, που είναι πιο κοντά στον πολίτη.  

            Τέλος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της επικοινωνίας και συνεργασίας τους.

Στο πέρας της επίσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Μιχαήλ Μουρβετίδης, προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Κυμπουρόπουλο φιάλη κρασιού Δραμινής ετικέτας. 

Διαβάστηκε 108 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή