Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

foto210220241 foto210220242
foto210220243  

 

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 10:30 π.μ., ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη, είχε σύσκεψη με τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων και των Τμημάτων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Ο κ. Τοψίδης συνοδευόταν από τους συνεργάτες του και συγκεκριμένα από τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Νικόλαο Ευκαρπίδη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Χαλβατζή. Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ανάργυρος Πατακάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης κ. Κωνσταντίνος Κόντος.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων. Μιλώντας ο κ. Τοψίδης επισήμανε ότι η νέα διοίκηση έχει ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και στηρίζεται στα στελέχη της, προτάσσοντας την αξία της ισονομίας. Αναφέρθηκε στον στόχο της μεγαλύτερης δυνατής απορρόφησης κονδυλίων από την Περιφέρεια με γνώμονα την ευημερία των πολιτών της. Αναγνώρισε τη βαρύνουσα σημασία της υποστελέχωσης και των κενών στην υλικοτεχνική υποδομή και δεσμεύτηκε για την αντιμετώπισή τους. Έκανε ειδική αναφορά στην ίδρυση του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας με στόχο την πιο ευέλικτη λειτουργία και την εκπόνηση μελετών, με ιδιαίτερη συμβολή στους μικρούς Δήμους.

Τέλος, έκανε και μια αναφορά στον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του.

Διαβάστηκε 86 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή