Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Δράμας

foto150220241

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 11:00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης δέχθηκε, στο Γραφείο του (Διοικητήριο Δράμας, 3ος όροφος) με την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Δράμας κα. Ευγενία Σαραφίδου και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο μίας ενημερωτικής συνάντησης. 

            Αφού η διοίκηση του Συλλόγου ευχήθηκε καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο του τον Αντιπεριφερειάρχη, και από τις δύο πλευρές υπογραμμίστηκε η τεράστια συνεισφορά του Συλλόγου σε θέματα ενημέρωσης του κοινού για ιατρικά ζητήματα, θέματα που αφορούν την καρκινική νόσο και προβλήματα που ταλανίζουν τους ασθενείς.

            Από τη διοίκηση του Συλλόγου ζητήθηκε η αρωγή της Περιφέρειας σε μία σειρά σημαντικών εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο Σύλλογος, όπως στις 2 Ιούνιου, όπου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, που αποτελεί μία γιορτή της Ζωής και ο κ. Μουρβετίδης δεσμεύτηκε για τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας σε ότι χρειαστεί.

           

Διαβάστηκε 77 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή