Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη με τους επικεφαλής των αγροτών και επίδοση ψηφίσματος

foto290120243 foto290120244
foto290120245  

 

Την Παρασκευή 26η Ιανουαρίου 2024, τις πρωινές ώρες, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης παρευρέθηκε στις αγροτικές κινητοποιήσεις, στην Πλατεία της Δράμας και στη διαμαρτυρία των αγροτών του Νομού μας για τα αγροτικά προβλήματα και την κατάσταση που επικρατεί στον πρωτογενή τομέα, που είναι τόσο κρίσιμος για την τοπική ανάπτυξη και τη συγκράτηση του πληθυσμού στην ύπαιθρο.  

 

Τα κυριότερα θέματα για τα οποία διαμαρτύρονται που οι αγρότες της περιοχής, είναι η αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και το ενεργειακό ζήτημα, το ηλεκτρικό και το αγροτικό πετρέλαιο για τα οποία διεκδικούν παρεμβάσεις από την κυβέρνηση.

            Ο Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με τους αγρότες για τα προβλήματά, δέχθηκε κατάθεση ψηφίσματος, το οποίο απεστάλη στον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χριστόδουλο Τοψίδη και στον χαιρετισμό του, δεσμεύτηκε για ταχύτερη ανταπόκριση των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας στα προβλήματακαι στις υποθέσεις τους και κυρίως, στις πληρωμές για τις αποζημιώσεις.

Διαβάστηκε 90 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή