Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας από τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Μιχαήλ Μουρβετίδη. Ευχές για το Νέο Έτος και για καλή θητεία !

foto020120241 foto020120242 foto020120243

 

Την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, μετά το πέρας της επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας, κατόπιν πρόσκλησης του νέου Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Μιχαήλ Μουρβετίδη, πραγματοποιήθηκε,  σε πνεύμα συγκίνησης, αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα καλύτερο για όλους νέο έτος και για καλή θητεία της νέας Περιφερειακής Αρχής, η καθιερωμένη ετήσια τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Δωρόθεο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συσκέψεων στο Διοικητήριο Δράμας, ενόψει της έλευσης του Νέου Έτους 2024, με τη συμμετοχή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και πολλών φορέων, συλλόγων και πολιτών της πόλης.

            Στην τελετή παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Ν.Δ., Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ΠΑ.ΣΟ.Κ.), κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Α.Μ.Θ. κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Α.Μ.Θ. κ. Αλέξης Παναγιωτίδης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Α.Μ.Θ. για θέματα Επαγγελματικής Κατάρτισης κ. Κωνσταντίνος Κόντος, οι Δήμαρχοι Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, Προσοτσάνης κ .Θεόδωρος Αθανασιάδης, Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Α.Μ.Θ. κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Δράμας Αντισυνταγματάρχης ΠΒ Γεώργιος Καραμπουτάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Αντώνιος Καπελάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Αντιπύραρχος Δανιήλ Στούπας, ο πρώην Βουλευτής Δράμας Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ν. Δράμας Α.Ε. κ. Μανώλης Χατζόπουλος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας κ. Σπύρος Κιουλάνης η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κα. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αναστάσιος Πούλιος, η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας κα. Αλίκη Τσιαμούρα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας κ. Αναστασία Καμπάνταη,  ο εκπρόσωπος του Ορειβατικού Συλλόγου Δράμας και του Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, Αντιδήμαρχοι των Δήμων του Ν. Δράμας, υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι από ενώσεις-οργανώσεις-συλλόγους και πολίτες.

            Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεος, στην πρώτη του Πρωτοχρονιάτικη Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, ευχήθηκε «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» στους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα στο νέο Αντιπεριφερειάρχη, καλή θητεία και με πολλά και σημαντικά και με ταχείς ρυθμούς έργα. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για μία καλή, δημιουργική χρονιά και εξέφρασαν την ελπίδα για ένα καλύτερο Νέο Έτος, με υγεία και ειρήνη και για μία δημιουργική και εποικοδομητική θητεία του νέου Αντιπεριφερειάρχη και της νέας Περιφερειακής Αρχής. 

            Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Δράμας, τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και τη συμβολή της Περιφέρειας, προκειμένου η περιοχή να βαδίσει σε ένα νέο αναπτυξιακό δρόμο.

            Το  φλουρί το έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Μιχαήλ Μουρβετίδης, δείγμα καλής τύχης και ευλογίας για τη νέα θητεία του και το έργο του.

            Στον χαιρετισμό του, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία, δημιουργία και ειρήνη. ανέφερε τα εξής :

«Για εμάς, τη νέα Περιφερειακή Διοίκηση, το νέο έτος σηματοδοτεί μία νέα αρχή, για μία προσπάθεια επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων του Νομού μας με σχεδιασμό, όραμα, δουλειά και αγάπη για τον τόπο. Γνώμονάς μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και η ουσιαστική ανάπτυξη του Νομού μας. Εργαλεία μας θα αποτελέσουν η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του τόπου μας και οι τολμηρές παρεμβάσεις στην Κεντρική Διοίκηση για οποιοδήποτε θέμα απαιτηθεί.

Στη νέα προσπάθεια χρειαζόμαστε την συμμετοχή και την συμβολή όλων σας, μέσα από διάλογο, ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων».

Διαβάστηκε 193 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή