Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 6 Μαρτίου έως και 12 Μαρτίου)

foto150320231 foto150320232 foto150320233
foto150320234 foto150320235 foto150320236
foto150320237 foto150320238  

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 6 Μαρτίου: Συμμετείχε στην 5η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ., δια περιφοράς.
  • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού (bullying), παρευρέθηκε και συμμετείχε στο 8ο Φεστιβάλ κατά της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, με την Αντιπεριφέρεια Δράμας. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν πολλές δράσεις, με τη σύμπραξη 10 σχολείων και 400 μαθητών από σχολεία της Δράμας.
  • Τρίτη 7 Μαρτίου: Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Πρόεδρο κ. Λάζαρο Λαφτσίδη και μέλη του νεοσύστατου Σωματείου ψυκτικών Δράμας, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.
  • Συμμετείχε στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος της Α.Μ.Θ., με τηλεδιάσκεψη.
  • Είχε συνάντηση με τον πατέρα Ανδρέα Σαββόπουλο και μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καλαμώνα με αφορμή την επικείμενη πανήγυρη.
  • Τετάρτη 8 Μαρτίου: Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Γεωργιάδη, τον Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Μπεσλεμέ και μέλη του Συνδέσμου Αδειούχων Θερμοϋδραυλικών του Ν. Δράμας, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.
  • Είχε συνάντηση ουσίας με τον διαμεσολαβητή του παραρτήματος Ρομά κ. Νικόλαο Τσακίρη και τα μέλη της νέας διοίκησης του Συλλόγου Αθίγγανων Δράμας «Άγιος Γεώργιος», όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως κοινωνική ομάδα και προγραμμάτισαν δράσεις και εκδηλώσεις με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Δράμας.
  • Παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα», στο Ξενοδοχείο Z Palace στην Ξάνθη. Μετά την εκδήλωση ακολούθησε τιμητική βράβευση γυναικών αναγνωρισμένων για την προσφορά τους σε καίριους τομείς της κοινωνικής, πολιτικής, οικονομικής, πολιτιστικής και πνευματικής ζωής του τόπου μας. Από τη Δράμα βραβεύτηκαν: η Διευθύντρια του ΕΣΥ, Ειδική Ρευματολόγος – Ανοσολόγος κ. Ελένη Γαμβρέλη, για την τεράστια συμβολή της κατά την περίοδο της πανδημίας, η Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια κ. Ειρήνη Μπακοπούλου, Συμπαραστάτρια του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Δράμας και η Ψυχολόγος και Συγγραφέας κ. Μαρία Καμπάνταη, της οποίας το τελευταίο βιβλίο με τίτλο «Μαμά» κάνει ρεκόρ πωλήσεων.
  • Πέμπτη 9 Μαρτίου: Συμμετείχε στην 9η τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Α.Μ.Θ, με τηλεδιάσκεψη.
  • Παρευρέθηκε στον Ιππικό Όμιλο Δοξάτου όπου είχε συνάντηση με το Προεδρείο του Ομίλου και συζήτησαν σχετικά με τη συνδρομή της Αντιπεριφέρειας Δράμας στη διοργάνωση των Ιππικών Αγώνων το Μάϊο.
  • Είχε συνάντηση ουσίας με τον Πρόεδρο κ. Στέργιο Δεμίση και μέλη της Διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροποτάμου.
  • Σάββατο 11 Μαρτίου: Παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ για το Σιδηρόδρομο στη Δράμα.
  • Παρευρέθηκε στην εκδήλωση «ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑ 2023» - 16Ος Διαγωνισμός Ερασιτεχνικών Οίνων – Αποσταγμάτων, στο HOTEL KOYROS και στην τελετή απονομής Βραβείων του Διαγωνισμού. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύλλογος «ΑΜΠΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ ΤΗΣ ΗΔΩΝΙΔΑΣ ΓΗΣ».
  • Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας για τη γυναίκα, παρέστη στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Μητρόπολη Δράμας, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δράμας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας με θέμα «Παναγία: Η τελείωση της γυναίκας και της ανθρώπινης φύσης και η γυναίκα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας.
  • Κυριακή 12 Μαρτίου: Παρευρέθηκε στον Περίπατο Γυναικών 5km, στο Περιφερειακό Άλσος Κορυλόβου. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Δράμας, της Αντιπεριφέρειας Δράμας, του Δήμου Δράμας, της EUROPE DIRECT Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, της WOMEN ACT empowering leadership και του STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  • Παρέστη και έκανε βραβεύσεις στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αθλοπαιδιών ΔΗΓΑ Δράμας για τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τον Πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής Ρομποτικής, όπου συμμετείχαν 400 παιδιά. Ο φετινός Πανελλήνιος Διαγωνισμός διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
  • Παρευρέθηκε στην κοπή Βασιλόπιτας – ετήσιο χορό του Γυμναστικού Συλλόγου Δόξα Δράμας, σε γνωστό κέντρο εκδηλώσεων στη Δράμα.
  • Παρέστη στους σχολικούς αγώνες σκάκι της Π.Ε. Δράμας με συμμετοχή 100 μαθητών, στο Μουσικό Σχολείο Δράμας.
  • Παρευρέθηκε στον αγώνα του ΚΑΟΔ Δράμας – Γαλάτιστα - Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης».

 

Διαβάστηκε 242 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή