Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγορίου Παπαεμμανουήλ (από 31 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου)

foto2070220221 foto2070220222
foto2070220223 foto2070220224
foto2070220225 foto2070220226

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, την εβδομάδα από Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα :

-Δευτέρα 31 Ιανουαρίου : είχε συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε. κ. Μανώλη Χατζόπουλο, όπου έγινε μία ενδελεχή ενημέρωση για τα τρέχοντα επενδυτικά προγράμματα και για την πορεία του Προγράμματος CLLD/ LEADER

- Τρίτη 1 Φεβρουαρίου : Με τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Θεόδωρο Αθανασιάδη, επισκέφτηκε την Αργυρούπολη, τους Σιταγρούς, τη Μαυρολεύκη, το Φωτολίβος και την Περιχώρα, όπου έγινε μία επιτόπια καταγραφή των προβλημάτων. Την επίσκεψη, ιδιαίτερα, απασχόλησε η γέφυρα του ποταμού Αγγίτη.

- Δέχθηκε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Υδραυλικών Δράμας κ. Οδυσσέα Κοκτσίδη, όπου συζητήθηκαν τα  προβλήματα του κλάδου και σχεδιάστηκε δράση με πανελλήνια εμβέλεια

- Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου : ανήμερα της Υπαπαντής του Κυρίου, γιορτής αφιερωμένης στην Μάνα Παναγιά, εκκλησιάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Δράμας, όπου τελέστηκε αρτοκλασία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο, προσφορά της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας, τιμώντας την παράδοση μας.

- Δέχθηκε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Αυτοκινήτων κ. Γεώργιο Χατζηλαζαρίδη, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του κλάδου για λύσεις που δόθηκαν από την Αντιπεριφέρεια σε προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα.

- Παρευρέθηκε στην Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας, παρουσία του Προέδρου κ. Αντώνιου Σκουλίδη, ο οποίος προσέφερε στον Αντιπεριφερειάρχη αναμνηστικό ενθύμιο-γούρι για καλή θητεία. Στον χαιρετισμό του ο κ. Παπαεμμανουήλ τόνισε τη σημαντική πρωτοβουλία της Περιφερειακής Αρχής αναφορικά με την ενίσχυση των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων μέσω της μη-επιστρεπτέας προκαταβολής και την οικονομική ανάσα που αυτή αποτέλεσε για τον κόσμο της αγοράς της Δράμας, σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης.

- Είχε συνάντηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών Ν.Δράμας κα. Αγλαΐα Κατσιγιάννη, στα γραφεία του Συλλόγου, όπου έγινε μία διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα προσβασιμότητας για τα άτομα με αναπηρία και την εφαρμογή του θεσμού του Προσωπικού Βοηθού.

- Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου : είχε σειρά επαφών με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα για θέματα αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

- Κυριακή 6 Φεβρουαρίου : παρακολούθησε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου στον Ιππόδρομο Δοξάτου Δράμας, που διεξήχθη από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Αν.Μακεδονίας-Θράκης και με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και συμμετείχε στην τελετή απονομής των μεταλλίων.

Την εβδομάδα αυτή, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συναντήσεις εργασίας με τον Πρόεδρο Κοινότητας Αγίου Αθανασίου κ.Ιωάννη Γρηγοριάδη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλής Βρύσης κ.Στέλιο Σίδο, όπου δρομολογήθηκαν λύσεις σε θέματα και προβλήματα των δύο κοινοτήτων.

Τέλος, εκκλησιάστηκε στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι του Αγίου Τρύφωνος, προστάτη των αμπελουργών.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 408 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή