Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΑΛΕΞΙΑΣ, ΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΗΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Με θλίψη πληροφορήθηκα την εις Κύριον εκδημίαν της μακαριστής Γερόντισσας Αλεξίας μοναχής, Ηγουμένης της ιστορικής Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Εικοσιφοινίσσης Παγγαίου.

Είχα την ευλογία και την τιμή να γνωρίζω την αείμνηστη Γερόντισσά μας από τα μικρά παιδικά μου χρόνια. Έχω πολλές αναμνήσεις και πολλά προσωπικά βιώματα από την κατά Θεόν επί γης παρουσία της να με συνοδεύουν στη ζωή μου.

            Η αείμνηστη Γερόντισσα Αλεξία άφησε ανεξίτηλο πνευματικό αποτύπωμα. Το έργο της πολυδιάστατο και πολυσήμαντο και στον κοινωνικό και φιλανθρωπικό τομέα.

            Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Επίσκοπό της και Επίσκοπό μας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κκ.Παύλο, στη Μοναστική Αδελφότητα και σε όλους όσους πενθούν την απώλειά της.

«ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΑΛΕΞΙΑ»

Διαβάστηκε 459 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή