Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Μηνυμα του αντιπεριφερειαρχη Δραμας κ.Γεωργιου Παπαδοπουλου για την εναρξη της νεας σχολικης χρονιας και τον σημερινο αγιασμο

Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2020-2021 και του καθιερωμένου Αγιασμού των σχολικών μονάδων του Νομού Δράμας, εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες, του μαθητές, καλή αρχή, καλή φοίτηση και   κάθε εκπλήρωση των επιθυμιών και των προσδοκιών τους.

                Καλή έναρξη επίσης και για τους εκπαιδευτικούς μας, στους οποίους η πολιτεία εμπιστεύεται τη δύσκολη αποστολή της εκπαίδευσης και της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας, στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

                Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς στέλνει ένα σήμα ελπίδας και καινούργιας δημιουργικότητας, για το πολυτιμότερο τμήμα του πληθυσμού, τα παιδιά μας, τη νέα γενιά που προοιωνίζεται ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία.

            Φέτος, θα είναι μία σχολική χρονιά με την ιδιομορφία της αντιμετώπισης της πανδημίας και της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί καλούνται από την μία πλευρά, να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και ατομικής προστασίας για την πρόληψη μετάδοσης του ιού και από την άλλη, να ανταποκριθούν επάξια στις ανάγκες της εκπαίδευσης, της μάθησης και της μελέτης.

            Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή/Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, διά της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, που είναι καθ' ύλην αρμόδια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα συνδράμουμε με κάθε προσπάθεια και με όλα τα μέσα, αναφορικά με το σκέλος της υγειονομικής προστασίας, στην απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία της εκπαίδευσης. Στόχος όλων είναι το σχολείο να αποτελέσει  έναν ασφαλή υγειονομικά χώρο.

            Εύχομαι καλή νέα αρχή, καλή δημιουργική πορεία !  

Διαβάστηκε 446 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή