Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Εκτέλεση έργου "Συντήρηση-ασφαλτόστρωση τμήματος της Ε.Ο. Δράμας-Σερρών από έξοδο οικισμού Αργυρούπολης έως όρια Ν.Σερρών"

foto230720206 foto230720207
foto230720208 foto230720209

Τις ημέρες αυτές εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, το έργο με τίτλο "Συντήρηση-ασφαλτόστρωση τμήματος της Ε.Ο. Δράμας-Σερρών από έξοδο οικισμού Αργυρούπολης έως όρια Ν.Σερρών", προϋπολογισμού 700.000,00 Ευρώ.

       Στο τμήμα από τα όρια Ν.Σερρών και Δράμας έως την έξοδο του οικισμού Αργυρούπολης προς Δράμα σε συνολικό μήκος 4.500 μ. μεταβλητού πλάτους 8,0 έως 11,0 μ. είχαν δημιουργηθεί καθιζήσεις και ρηγματώσεις, με άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων.  

       Για την αντιμετώπιση του προβλήματος πραγματοποιούνται όπου απαιτούνται εργασίες απόξεσης, εφαρμογής ασφαλτικής επάλειψης, κατασκευής ασφαλτικής ισοπεδωτικής στρώσης, κατασκευής ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, καθώς και πλήρους διαγράμμισης και τοποθέτησης κατακόρυφης σήμανσης. 

       Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Διαβάστηκε 635 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή