Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Αποκατάσταση τμημάτων του δρόμου προς Πρασινάδα-Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στο δρόμο Δράμας-Παρανεστίου

photo060520201 photo060520202 photo060520203 photo060520204
photo060520205 photo060520206 photo060520207  

 

Μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και του Δήμου Παρανεστίου, υπογράφτηκε Προγραμματική Σύμβαση για την μελέτη αποκατάστασης τμημάτων του δρόμου προς Πρασινάδα (από Διπόταμα μέχρι Πρασινάδα) την οποία έχει συντάξει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας, η οποία και θα επιβλέψει. Λόγω όμως καθυστερήσεων στην έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου, έγινε η άρση των καταπτώσεων σε κάποια τμήματα του δρόμου, τα πλέον επικίνδυνα.

Έτσι, η κυκλοφορία έχει ομαλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Επιπλέον, με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας θα συντάξει μελέτη αποκατάστασης της μεγάλης κατάπτωσης εντός του οικισμού Πρασινάδας.

Ολοκληρώνεται επίσης η μελέτη αποκατάστασης και άρσης καταπτώσεων στην επαρχιακή οδό Παρανεστίου-Διποτάμων, προϋπολογισμού 260.000 Ευρώ, για την οποία βέβαια  υπολείπεται η έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων. Το ποσό αυτό έχει εγκριθεί από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι από το Πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας δημοπρατείται στις 2 Ιουνίου 2020 το έργο "Βελτίωση-Ασφαλτόστρωση της Ε.Ο. Νο14 Δράμας-Παρανεστίου", κατά τμήματα, συνολικού προϋπολογισμού 400.000 Ευρώ.

         Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος δήλωσε :  "Το ενδιαφέρον της Αντιπεριφέρειας για το σύνολο του Νομού Δράμας αποδεικνύεται καθημερινά με τα έργα και τις παρεμβάσεις μας. Πάγια αιτήματα των κατοίκων της περιοχής λύνονται ή οδηγούνται στη λύση τους. Είμαστε αποφασισμένοι για την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά".

Διαβάστηκε 497 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή