Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Τηλεδιάσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου με φορείς για τη λειτουργία και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας ενόψει της άρσης των μέτρων, που έχουν επιβληθεί λόγω πανδημίας του COVID-19

PHOTO240420201

PHOTO240420202

 

Την Πέμπτη 23 Απριλίου και ώρα 12:00, πραγματοποιήθηκε Τηλεδιάσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου, κατόπιν πρόσκλησής του, με αρμόδιους τοπικούς φορείς, στο πλαίσιο προσπάθειας προγραμματισμού στήριξης της Δραμινής οικονομίας μετά την σταδιακή άρση των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας    κ.Στέφανος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ.ΑντώνιοςΣκουλίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δράμαςκ.Όθων Μουρμούρης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δράμας κ.ΓεώργιοςΣαβρίδης.

                Στη σύσκεψη έγινε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την εκτίμηση της υπάρχουσας κατάστασης. Όλοι οι συμμετέχοντεςκατέθεσαν τις προτάσεις τους σχετικά με την προσαρμογή και λειτουργία της τοπικής οικονομίας στις συνθήκες υγειονομικής κρίσης και για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων που λήφθηκαν για τον περιορισμό της μετάδοσης του νέου Κορωνοϊού.

Διαβάστηκε 439 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή