Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Λειτουργεία Υπηρεσιών Διοικητηρίου Δράμας-Απολύμανση Κτιρίου

foto180320201   foto180320202

Λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και των λοιπών δημόσιων υπηρεσιών που στεγάζονται στο Διοικητήριο Δράμας, λόγω έκτακτων μέτρων για πρόληψη της εξάπλωσης του κορωναϊού COVID-19. Κλειστές οι υπηρεσίες λόγω απολύμανσης του κτιρίου του Διοικητηρίου την Παρασκευή 20 Μαρτίου

                Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο λήψης έκτακτων προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς και εξάπλωσης του κορωναϊού COVID-19 και βάσει υπουργικών αποφάσεων, η είσοδος στο κτήριο του Διοικητηρίου Δράμας θα επιτρέπεται μόνο υπό προϋποθέσεις και κατόπιν καταγραφής.

                Με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού, όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το έργο των υπηρεσιών και η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται πλέον με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ταχυδρομικά, τηλεφωνικώς ή κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Οι πολίτες των οποίων οι υποθέσεις επείγουν, θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού, για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, προκειμένου να έρθουν σε δια ζώσης επικοινωνία με τα στελέχη των υπηρεσιών.

                Στην είσοδο του κτιρίου έχει τοποθετηθεί στέλεχος ιδιωτικής ασφάλειας και ένας υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, οι οποίοι θα ελέγχουν την ταυτότητα και τον λόγο επίσκεψης του πολίτη. Στη συνέχεια, θα ακολουθεί επικοινωνία με την υπηρεσία, που έχει κλειστεί η προγραμματισμένη επίσκεψη για να επιτραπεί η είσοδος στο κτίριο.

                Η συγκέντρωση των στοιχείων θα γίνεται με σκοπό, στην περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα της νόσου του νέου κορωναϊού, να διευκολυνθεί η προσπάθεια ιχνηλάτησης των επαφών του ασθενούς από τις υπηρεσίες.

                Για επικοινωνία με τις υπηρεσίες, η ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΕ Δράμας είναι www.pedramas.eu.

                Ο επισκέπτης θα πρέπει να επιλέξει το σύνδεσμο "Επικοινωνία". Στη συνέχεια, από το εμφανιζόμενο μενού, θα πρέπει να επιλέξει το σύνδεσμο "Τηλεφωνικός Κατάλογος", ο οποίος αναφέρει τα τηλέφωνα επικοινωνίας όλων των υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας.

                Επίσης, για πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί τηλεφωνικά στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας (2521351342-2521351345-2521351341).

                Παρομοίως ισχύει και για τις λοιπές υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτήριο του Διοικητηρίου Δράμας, όπως Δ.Ο.Υ., ΕΟΠΠΥ, Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Δράμας, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας. Εκπαίδευσης, Στατιστική Υπηρεσία, Γενικά Αρχεία του Κράτους, με βάση και τα στοιχεία που δίνονται σε σχετικές ανακοινώσεις τους.

                Τέλος, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωναϊού COVID-19, η Περιφέρεια Α.Μ.Θ / Π.Ε. Δράμας, την Παρασκευή 20-3-2020 στις 8 το πρωί, με ειδικό συνεργείο, θα απολυμάνει τους εσωτερικούς χώρους των κτηρίων της Π.Ε. Δράμας όπου στεγάζονται Υπηρεσίες και Αυτοτελή Τμήματα, καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους αυτών, αρχής γενομένης από το Διοικητήριο. Για τον λόγο αυτό, την ημέρα αυτή οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας που στεγάζονται στον χώρο του Διοικητηρίου θα είναι κλειστές.

Διαβάστηκε 648 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή