Εκδηλώσεις

EUNITE «Ενωμένοι στην Ευρώπη»

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ενημερωτική εκδήλωση Eunite «Ενημερώσου και πάρε μέρος στο Διάλογο»  που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:30 π.μ. στην Αίθουσα  «Γεώργιος Παυλίδης» (πρώην Νομαρχία)

Αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση που πραγματοποιείται στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος EUNITE (https://eunite4citizens.eu/) . Το πρόγραμμα, υποστηριζόμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε συνεργασία με οργανισμούς από πέντε ευρωπαϊκές χώρες, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Γαλλία, το Βέλγιο και την Κροατία, στοχεύει στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής πολιτικής συμμετοχής, με έμφαση στις προσεχείς Ευρωεκλογές του 2024.

Η ενημερωτική εκδήλωση στοχεύει στην αντιμετώπιση των Fake News (ψευδών ειδήσεων) και της παραπληροφόρησης στα ΜΜΕ, τον ψηφιακό γραμματισμό και τη δημόσια συζήτηση.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης η κ. Κλημεντίνη Διακομανώλη, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το 2002 με ειδίκευση σε θέματα Τύπου και Επικοινωνίας και μακρά επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ειδησεογραφίας και δημοσιογραφίας και ο κ. Μιχάλης Χρυσομάλλης Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής και κάτοχος Έδρας Jean Monnet με θέμα «Κράτος Δικαίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση: κεκτημένο ή ζητούμενο; Μαζί μας η Διευθύντρια της εφημερίδας «Παρατηρητής της Θράκης» και ο Αρχισυντάκτης της εφημερίδας Χρόνος, Διονύσης Βοργίας.

Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς, να παρευρεθείτε στην εκδήλωση.

Μείνετε συντονισμένοι στις δράσεις μας κάνοντας Like στη σελίδα https://www.facebook.com/messages/t/119944964541654 μας στο Facebook

eunited1

 

Διαβάστηκε 244 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 08:00

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή