Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015
Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ, την 24η Οκτωβρίου ημέρα εορτασμού της επετείου ιδρύσεως του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, από της 8ης πρωινής έως την Δύση του ηλίου.

11:00 Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ και τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.
Πέρας προσέλευσης 10:55 π.μ.

Το στρατιωτικό σκέλος της εκδήλωσης παρακαλείται να ρυθμίσει ο Α.Δ.Φ.Κ., της Δημόσιας Τάξης η Αστυνομική Δ/νση Ροδόπης, της δε εθιμοτυπίας ανάλογα, με την αρμοδιότητά τους, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ διά των υπηρεσιών της στην ΠΕ Ροδόπης.
Ο εορτασμός περί της ιδρύσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα πραγματοποιηθεί μόνο στις έδρες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Περιφερειών.

Τελετάρχης ορίζεται ο Αθανάσιος Χριστοδουλάκης.

Διαβάστηκε 1217 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή