Εκδηλώσεις

Με τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης και φορείς του Υπουργείου, πραγματοποίησαν την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για  θέματα της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης μεταξύ άλλων θεμάτων έθεσε και το υψίστης προτεραιότητας ζήτημα της κατασκευής του οδικού άξονα «Δράμας – Καβάλας». Ο Υπουργός ανακοίνωσε στον περιφερειάρχη την ένταξη του συγκεκριμένου έργου, προϋπολογισμού 140 εκατομμυρίων ευρώ στο Κεντρικό Τομεακό Πρόγραμμα του Υπουργείου.

Σημειώνεται ότι η «Εγνατία Οδός ΑΕ» εκπονεί μελέτη για το συγκεκριμένο έργο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με την μελέτη του τμήματος «Δράμα – Άγιος Αθανάσιος», να αναμένεται να παραδοθεί έως το τέλος του έτους.

Διαβάστηκε 1163 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή