Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος

2012 Πρακτικό 12

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/14-12-2012

Στην Κομοτηνή, σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00πμ, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση στην Αίθουσα Συσκέψεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο κτίριο επί της οδού Γ. Κακουλίδου 1, η Περιφερειακή Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα, ύστερα από την υπ' αριθ. οικ. Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού – Τουρισμού 737/11-12-2012 πρόσκληση του Προέδρου της, η οποία επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν.3852/2010. Σημειώνεται ότι, πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση με την Περιφερειακή Επιτροπή Πολιτισμού Τουρισμού.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ
1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ, πρόεδρος
2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΙΜΠΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ, τακτικό μέλος
5. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, τακτικό μέλος
6. ΣΕΒΓΚΗ ΣΑΛΗΜ, τακτικό μέλος
7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ, τακτικό μέλος
(τακτικό μέλος και στην Π. Ε. Πολιτισμού – Τουρισμού)
8. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, τακτικό μέλος
(τακτικό μέλος και στην Π. Ε. Πολιτισμού – Τουρισμού)
9. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
10. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
11. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ, τακτικό μέλος
12. ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ ΤΣΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ, τακτικό μέλος
13. ΜΠΟΥΡΧΑΝ ΜΠΑΡΑΝ, τακτικό μέλος
14. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ, αναπληρωματικό μέλος
(τακτικό μέλος στην Π. Ε. Πολιτισμού – Τουρισμού)
15. ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΣΕΡΕΦΙΑ, αναπληρωματικό μέλος
(τακτικό μέλος Π. Ε. Πολιτισμού – Τουρισμού)

Καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης άσκησε για την Π. Ε. Πρωτογενούς Τομέα η υπάλληλος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κα. Ελένη Ψαλτοπούλου, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, σύμφωνα με την υπ' αριθ. οικ. 4224/10-11-2011 Απόφαση Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ.

Σε σύνολο δέκα πέντε (15) μελών της Π. Ε. Πρωτογενούς Τομέα ήταν παρόντες δέκα τρία (13) τακτικά μέλη και δύο (2) αναπληρωματικά μέλη. Απόντες εκ των τακτικών μελών με αναπλήρωση ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Καραβάς και ο κ. Αθανάσιος Αραμπατζής.
Τη συνεδρίαση επίσης παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, τα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού – Τουρισμού κα. Ζουμπουλιά Κουκουβέλα, κ. Στυλιανός Παπαδόπουλος, κ. Νικόλαος Πατήρας, κ. Κίμων Παπαδόπουλος, κ. Δημήτριος Πέτροβιτς, ο γεωπόνος από το Γραφείο Περιφερειάρχη και αναπληρωτής γραμματέας της ΠΕ Πρωτογενούς Τομέα κ. Γεώργιος Βούζης, ο Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γεώργιος Τσακίρης, ο Πρόεδρος του συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζηκων-σταντίνου και η περιφερειακή σύμβουλος κα. Κατερίνα Γεροστεργίου ως παρατηρήτρια.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής αφού διαπίστωσε αριθμητική απαρτία, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Κοινός σχεδιασμός για την ανάδειξη – αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων στην τουριστική και πολιτιστική προβολή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.
2. Συμμετοχή σε δράσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό – Αξιοποίηση ηλεκτρονικών
και έντυπων μέσων.
3. Προτάσεις μελών

4. Επικύρωση των πρακτικών της 11ης συνεδρίασης 2012 της Π. Ε. Πρωτογενούς Τομέα.

Περισσότερα... Κατεβάστε το αρχείο

Διαβάστηκε 1027 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1 2012 Πρακτικό 11 »

Αναζήτηση Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος

Φίλτρα Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος


Τηλ: 25213 51300
mail:proedros.epaop@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή