Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος

2012 Πρακτικό 5

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/11-5-2012
(επικυρώθηκε την Πέμπτη, 31-05-2012)


Στo Καλαμπάκι του Δήμου Δοξάτου Δράμας, σήμερα 11 Μαΐου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00πμ, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο του Δημαρχείου στο Καλαμπάκι Δράμας, η Περιφερειακή Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα, ύστερα από την υπ’ αριθ. οικ. Γραφείου Περιφερειάρχη 1629/07-05-2012 πρόσκληση του Προέδρου της, η οποία επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν.3852/2010.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ:
1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ, πρόεδρος
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ, αντιπρόεδρος
3. ΣΕΒΓΚΗ ΣΑΛΗΜ, τακτικό μέλος
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ, τακτικό μέλος
7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΙΜΠΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
8. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, τακτικό μέλος
9. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, τακτικό μέλος
10. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
11. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ, τακτικό μέλος
Καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης άσκησε η υπάλληλος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κα. Ελένη Ψαλτοπούλου, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. οικ. 4224/10-11-2011 Απόφαση Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ. Σε σύνολο δέκα πέντε (15) μελών ήταν παρόντες έντεκα (11) τακτικά μέλη, ενώ απόντες εκ των τακτικών μελών χωρίς αναπλήρωση ήταν ο κ. Μπουρχάν Μπαράν, ο κ. Χρήστος Γαλαζούλας, η κα. Συρματένια Τσούλου - Τσαγκαλίδου και ο κ. Αθανάσιος Αραμπατζής. Τη συνεδρίαση επίσης παρακολούθησαν ο Προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτικής Γης κ. Ευάγγελος Σταμπόλογλου, ο Προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής κ. Αχιλλέας Σαχπατζίδης, η Προϊσταμένη Περιφερειακής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας κα. Αικατερίνη Χατζοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γεώργιος Τσακίρης, ο γεωπόνος από το Γραφείο Περιφερειάρχη και αναπληρωτής γραμματέας της ΠΕ Πρωτογενούς Τομέα κ. Γεώργιος Βούζης, ο κ. Σωτήρης Μόρφης Πρόεδρος του Τ.Δ. Καλαμπακίου, η κα. Φωτεινή Τοματσίδου Προϊσταμένη του Τμ. Τοπογραφίας και  Εποικισμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομιάς και Κτηνιατρικής Π. Ε. Δράμας, ο κ. Τάσος Καπατζάκης Πρόεδρος του Αδέσμευτου Συλλόγου Αγροτών Δράμας και ομάδας παραγωγών Δράμας, ο κ. Χρήστος Γκόντιας Αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αδέσμευτων Αγροτών και μέλος της ομάδας παραγωγών Δράμας, ο Αντιπρόεδρος Π.Ε.Κ. και πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Λειβαδίτης, ο Αντιπρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δράμας & μέλος της Π.Ε.Κ. κ. Αναστάσιος Βογιατζόγλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσοκόμων Δράμας κ. Φώτης Κανετούνης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικών Υποθέσεων Δήμου Δοξάτου κ. Ευστάθιος Φυρινίδης και ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Κυργίων κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής αφού διαπίστωσε αριθμητική απαρτία, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ενημέρωση για τα προβλήματα του Πρωτογενούς Τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.
2. Ενημέρωση για χαρακτηρισμό Ζωνών Νιτρορύπανσης στην Περιφέρεια Α.Μ.–Θ. (Εισηγήτρια: κα. Αικατερίνη Χατζοπούλου)
3. Ενημέρωση για τις άδειες χρήσεως νερού.(Εισηγητής: κ. Αναγνώστης Πετράς)
4. Διάφορα θέματα Πρωτογενούς Τομέα.
5. Επικύρωση των πρακτικών της 4ης Συνεδρίασης 2012.

Περισσότερα... Κατεβάστε το αρχείο

 

Διαβάστηκε 1090 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 11:30
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρακτικό 6 2012 Πρακτικό 4 »

Αναζήτηση Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος

Φίλτρα Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος


Τηλ: 25213 51300
mail:proedros.epaop@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή