ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

270120171 270120172

 

 

Τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία και οι ζημίες στην κτηνοτροφία ήταν ο λόγος της σημερινής σύσκεψης, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι τρείς βουλευτές του Νομού Δράμας κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης και η κα. Χαρά Κεφαλίδου, οι Δήμαρχοι Δράμας, Προσοτσάνης, Κ. Νευροκοπίου και Παρανεστίου, πρόεδροι κτηνοτροφικών συλλόγων και πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Δράμας, οι οποίοι με διάθεση συνεργασίας εξέφρασαν τις προτάσεις τους για να λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις κτηνοτροφικές μονάδες άμεσα και με τον σωστό τρόπο.

Ο κ. Πατακάκης άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις και δήλωσε ότι οι υπηρεσίες μας θα βοηθήσουν στην επίλυση όλων των θεμάτων έχοντας στο πλευρό τους την βοήθεια των Βουλευτών και των Δημάρχων του νομού μας ώστε να δοθούν οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι κτηνοτρόφοι.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed