Οδηγός για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά και την ασφάλεια των τροφίμων/Δ.Α.Ο.Κ. Δράμας

Οδηγός για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά και την ασφάλεια των τροφίμων/Δ.Α.Ο.Κ. Δράμας

Οδηγός για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά και την ασφάλεια των τροφίμων/Δ.Α.Ο.Κ. Δράμας

odigosdaok01032023.pdf
Οδηγός για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά και την ασφάλεια των τροφίμων
odigosdaok01032023.pdf
odigosdaok01032023.pdf

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.