Οδηγός για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά και την ασφάλεια των τροφίμων/Δ.Α.Ο.Κ. Δράμας

Οδηγός για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά και την ασφάλεια των τροφίμων/Δ.Α.Ο.Κ. Δράμας

Οδηγός για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά και την ασφάλεια των τροφίμων/Δ.Α.Ο.Κ. Δράμας

odigosdaok01032023.pdf
Οδηγός για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά και την ασφάλεια των τροφίμων
odigosdaok01032023.pdf
odigosdaok01032023.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed