Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Η ιδέα για την κατασκευή ενός μεγάλου πολιτιστικού και συνεδριακού κέντρου στη Κομοτηνή ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Τελικά εκπονήθηκε μελέτη από το γνωστό Αρχιτέκτονα Νίκο Βαλσαμάκη αλλά η κατασκευή καθυστέρησε λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Τελικά ένα μέρος του κτιρίου κατασκευάστηκε και ολοκληρώθηκε το έτος 2010. Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, δίπλα στο στρατόπεδο Ηλιοπούλου και είναι το τρίτο της Ελλάδας. Σκοπός του Μεγάρου Μουσικής είναι η μέσω της τέχνης προαγωγή της πνευματικής καλλιέργειας. Αποστολή του είναι να προσφέρει σε Έλληνες και ξένους θεατές παραγωγές υψηλής ποιότητας, παρουσιάζοντας όπερες, μπαλέτα, οπερέτες, ρεσιτάλ, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, εικαστικές εκθέσεις.

Συλλογή φωτογραφιών

Συλλογή Βίντεο

14 ταινίες για παιδιά και εφήβους

«CINEMA...ΔΙΑΒΑΣΕΣ;»

Το Φεστιβάλ Δράμας αγαπά τα παιδιά και στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες εγκλεισμού, τους προσφέρει τη δυνατότητα να δουν online μια σειρά ταινιών μικρού μήκους που δημιούργησαν μαθητές όλων των ηλικιών στο πλαίσιο του ετήσιου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους.

Μέχρι να επιστρέψουν στο σχολείο και να αρχίσουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες οι μικροί αλλά και μεγάλοι μας φίλοι μπορουν να απολαυσουν δημιουργίες μαθητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό..

Συνολικά, 14 ταινίες για παιδιά και εφήβους όλων των ηλικιών γυρισμένες από μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους.

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες ελεύθερα online στο youtube κανάλι του Φεστιβάλ.  Το λινκ είναι: https://www.youtube.com/user/dramafilmfestival

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή