Έμφαση στην επαγγελματική εκπαίδευση θέλει να δώσει το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ

Έμφαση στην επαγγελματική εκπαίδευση θέλει να δώσει το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ

15072021

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του υπουργείου Παιδείας κ. Γιώργο Βούτσινο είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο νέος νόμος για την επαγγελματική εκπαίδευση και η στενότερη σύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με τις ανάγκες της αγοράς.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης η Διευθύντρια του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα κυρία Κωνσταντίνα Πισλή, ο συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα κ. Αδαμάντιος Κυρίμης και η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας κυρία Ζωή Κοσμίδου.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

/var/www/html/media/k2/items/src/e077a82b890212a6a1912b500000073c.jpg





Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.