«ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ» Τρένο του Πολιτισμού

«ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ» Τρένο του Πολιτισμού

Παιδική Γιορτή στην Αλεξανδρούπολη

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στο πλαίσιο του προγράμματος «Τρένο του Πολιτισμού» διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δράση για παιδιά με θέμα «ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ». Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την υποστήριξη του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, του Εκκλησιαστικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης, του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

Ελάτε να φτιάξουμε τη δική μας γειτονιά και να διασκεδάσουμε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 10π.μ. – 1μ.μ. στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής παίζοντας κουτσό, περνά-περνά η μέλισσα, μαντηλάκι, αγαλματάκια, διελκυστίνδα, μηλάκια, λάστιχο, τζαμί, σε μια γιορτή για παιδιά όλων των ηλικιών.

Η εκδήλωση θα κλείσει με το θεατρικό δρώμενο «Η Ιστορία ενός πίνακα» από το Εργαστήρι Θεατρικής Αγωγής «Επί σκηνής» και με Εργαστήρι Ζωγραφικής.

Είσοδος ελεύθερη

PAIDIA55s





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed