Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της ΜΠΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ- αναφορικά με την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων, για την έρευνα λατομείου μαρμάρων εμβαδού 46.625,09 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Kόσινο»

Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της ΜΠΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ- αναφορικά με την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων, για την έρευνα λατομείου μαρμάρων εμβαδού 46.625,09 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Kόσινο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθ.5 της ΚΥΑ οικ 1649/45/15-01-2014 (ΦΕΚ 45/Β΄) ανακοινώνεται ότι:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαβιβάστηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης με αριθ. πρωτ. 359/Π61/Φ5718/27-9-2016 η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της ΜΠΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ- αναφορικά με την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων, για την έρευνα λατομείου μαρμάρων εμβαδού 46.625,09 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Kόσινο», Τ.Κ. Βώλακα, Δήμου Κ. Νευροκοπίου Π. Ε. Δράμας, η οποία βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Δράμας, (Διοικητήριο, Δράμας), όπου μπορεί να προσέλθει προκειμένου να ενημερωθεί και να υποβάλει τυχόν απόψεις- ενστάσεις εντός τριάντα (30) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας με αρθ. πρωτ ΔΔ4827/3-10-2016.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed