Κανόνες υγιεινής κατά την διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2

Κανόνες υγιεινής κατά την διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2

Στο Παράρτημα του συνημμένου εγγράφου του Υπουργείου Υγείας με αρ. Δ1γ/Γ.Ποικ.24880/14-4-2020 (ΑΔΑ Ω8Κ0465ΦΥΟ-ΗΔΤ) παρατίθενται οδηγίες ορθής διαχείρισης αγαθών σε οικιακό επίπεδο-Αγορές τροφίμων σε καταστήματα (οδηγίες προς τους καταναλωτές)

24880-20.pdf
24880-20.pdf
24880-20.pdf
24880-20.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed