Κανόνες υγιεινής κατά την διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2

Κανόνες υγιεινής κατά την διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2

Στο Παράρτημα του συνημμένου εγγράφου του Υπουργείου Υγείας με αρ. Δ1γ/Γ.Ποικ.24880/14-4-2020 (ΑΔΑ Ω8Κ0465ΦΥΟ-ΗΔΤ) παρατίθενται οδηγίες ορθής διαχείρισης αγαθών σε οικιακό επίπεδο-Αγορές τροφίμων σε καταστήματα (οδηγίες προς τους καταναλωτές)

24880-20.pdf
24880-20.pdf
24880-20.pdf
24880-20.pdf

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.