Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας

Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΕΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΙΜΕΝΑ-ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΤΗΡΑ-ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗ (ΘΕΣΗ ΚΛΙΣΜΑ)»

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης  δια της Οικονομικής Επιτροπής ως Προϊσταμένης αρχής και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, διακηρύσσει βάση της υπ’ αρ. 595/2018 απόφασής της, μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) ανοικτή διαδικασία  για την επιλογή αναδόχου  κατασκευής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΕΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΙΜΕΝΑ-ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΤΗΡΑ-ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗ (ΘΕΣΗ ΚΛΙΣΜΑ),  με προϋπολογισμό: 159.000,00€ € (με ΦΠΑ 24%). Το έργο συντίθεται από εργασίες κατηγορίας ΟΔΟΠΟΪΑΣ, προϋπολογισμού 128.225,81 € (χωρίς ΦΠΑ).

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 23-07-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης  των προσφορών ορίζεται η 27-07-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Εθνικής Αντίστασης 20.

Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης του άρθρου 95§2α του Ν.4412/2016. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάση τιμής.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί μεμονωμένοι οικονομικοί φορείς:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σε κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ της Α2 και άνω τάξης, καθώς και κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στην τάξη Α1 του Μ.Ε.Ε.Π. για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ.

Συνημμένα έγγραφα:

ΑΔΑΜ Περίληψη και Διακήρυξη

Τεχνική Περιγραφή

Προϋπολογισμός

Τιμολόγιο

Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων

ΣΑΥ

ΦΑΥ

ΤΕΥΔ

Διαβάστηκε 898 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 14:19
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba