Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας

Περίληψη διακήρυξης ανοικτού μειoδοτικού διαγωνισμού έργου: «Ηλεκτροφωτισμός επί της Επ. Οδού Χρυσούπολης-Κεραμωτής στην είσοδο και έξοδο της παράκαμψης της Νέας Καρυάς»

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης προκηρύσσει, βάσει της υπ’ αριθ. 558/2017 απόφασής της, συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός επί της Επ. Οδού Χρυσούπολης-Κεραμωτής στην είσοδο και έξοδο της παράκαμψης της Νέας Καρυάς», με προϋπολογισμό 24.000,00€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ. και Ο.Ε., απρόβλεπτα, αναθεώρηση και Φ.Π.Α.), ποσό προς δημοπράτηση: 19.350,44€.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 26-09-2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ. (λήξη παράδοσης προσφορών) στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, σύμφωνα με το άρθρο 125 του Ν.4412/16.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη από τα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, μέχρι τις 21-09-2017 ή από την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (www.pekavalas.eu), εκτός από το έντυπο Οικονομικής Προσφοράς.

Συνημμένα έγγραφα:

ΑΔΑΜ Περίληψη και Διακήρυξη

Τεχνική Περιγραφή

Προϋπολογισμός

Τιμολόγιο

Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων

ΣΑΥ

ΦΑΥ

ΤΕΥΔ

Διαβάστηκε 888 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 14:21
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba