Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 13 έως και 19 Ιουνίου)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 έως και Κυριακή 19 Ιουνίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:
Επίσης, επέβλεψε τις εργασίες δημιουργίας δύο φραγμάτων στη Μαυρολεύκη Δήμου Προσοτσάνης και στο Νεροφράκτη Δήμου Δοξάτου, τα οποία θα βοηθήσουν τους αγρότες στην άρδευση του κάμπου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Κατά την εβδομάδα αυτή, μαζί με την Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας κα. Νίκη Κεφαλίδου, πραγματοποίησε επιτόπιες αυτοψίες στα ρέματα της Νέας Κρώμνης και της Νέας Αμισού. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους κατοίκους ότι στην περιοχή εφαρμόζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών της Αντιπεριφέρειας Δράμας κάθε Τετάρτη και Σάββατο πρωί.
Τέλος, μαζί με τους αγρότες και τους Προέδρους των Κοινοτήτων Καλού Αγρού κ. Γεώργιο Παναγιώτογλου, Κουδουνίων, κ. Μιχαήλ Κοτσαμπάση και Μυλοποτάμου κ. Γιώτη Τριανταφυλλίδη και των αντίστοιχων Τ.Ο.Ε.Β., πραγματοποίησε επιτόπιες αυτοψίες σε αγροτικές περιοχές, όπου καταγράφηκαν τα υπάρχοντα προβλήματα και δρομολογήθηκαν λύσεις.
/var/www/html/media/k2/items/src/7b4718fa126b92ad2e66817aaccc5b4d.jpg