Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 10 Ιουλίου έως και 16 Ιουλίου).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 έως και Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:
-Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιφύτου κ. Κων/νο Παπαδόπουλο και συζήτησαν θέματα και δράσεις που αφορούν τον Σύλλογο τους.
-Είχε σειρά επαφών στον Άγ.Αθανάσιο όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Γιάννη Γρηγοριάδη, τον Τοπικό Σύμβουλο Γιάννη Γαλανίδη και κατοίκους της περιοχής, συζητώντας για θέματα της κοινότητας τους.
-Την παραμονή της εορτής του Αγ. Παϊσίου παρέστη στις λατρευτικές εκδηλώσεις στην Χωριστή, και στην Ευαγγελίστρια στην Δράμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Παισίου.
-Παρευρεύθηκε στην έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων ‘’Προφήτης Ηλίας’’ στην Πλατεία της Προσοτσάνης, και παράλληλα βράβευσε τις πρωταθλήτριες – μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Προσοτσάνης για την επιτυχία τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χάντμπολ.
/var/www/html/media/k2/items/src/7f35cba20bddecb00643ef640d61f23c.jpg