Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Καβάλας

[2η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ] Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια μελανιών-τόνερ-drum για τις ανάγκες της Π.Ε. Καβάλας

ΘΕΜΑ: «2η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»

Σας γνωρίζουμε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ενδιαφέρεται για την προμήθεια των παρακάτω ειδών , τόσο για τις υπηρεσίες της όσο και για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και το Κ.Ε.Σ.Υ.:

  1. ΜΕΛΑΝΙΑ-ΤΟΝΕΡ-DRUM.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε –εάν ενδιαφέρεστε-να καταθέσετε και τη δική σας οικονομική προσφορά στα προς ζήτηση είδη, στην Δ/νση Διοκητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Καβάλας, Τμήμα Προμηθειών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο 215 ,έως τις 11-06-2019 και ώρα 13:00 μ.μ.

Η Οικονομική Προσφορά θα αφορά τιμή σε ευρώ με Φ.Π.Α. με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή ανά υλικό του πίνακα, εφόσον όμως οι προδιαγραφές πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις της υπηρεσίας.

Ο προμηθευτής υποχρεούται να χορηγεί τα παραγγελμένα είδη ύστερα από τηλεφωνική ή έγγραφη εντολή μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία, χωρίς να έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση κάποιου είδους για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση αρνήσεως ή δυστροπίας θα κηρύσσεται έκπτωτος υποχρεούμενος να καλύπτει τη διαφορά των διαφόρων προμηθειών.

Η παράδοση των ανωτέρω ειδών...

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλίκ εδώ.

Για το αρχείο .xls κάντε κλίκ εδώ.

Διαβάστηκε 770 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 15:17
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba