Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Συμμετοχή της ΠΑΜΘ στην Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας 2019»

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. δια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Καβάλας: «Συμμετοχή της ΠΑΜΘ στην Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας 2019» η ΠΑΜΘ-ΠΕ Καβάλας ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη κατάθεση οικονομικών προσφορών με κριτήριο ανάθεσης την χαμηλότερη τιμή υπό την προϋπόθεση καταλληλότητας των υλικών- υπηρεσιών για το σκοπό για τον οποίο ζητούνται για τη δράση «Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας 2019» , που θα υλοποιηθεί στην ΠΕ Καβάλας από 08-12/4/2019, σύμφωνα με την απόφαση ανάληψης υποχρέωσης με αρ. πρωτ. 03/1280/20-3-19 (ΑΔΑ:Ψ9267ΛΒ-ΠΝΒ).

Στις προσφορές που θα κατατεθούν εντός αποκλειστικής προθεσμίας, θα πρέπει να αναγράφεται αναλυτικά η περιγραφή ανά είδος υλικού/υπηρεσίας καθώς και η προσφερόμενη τιμή, σύμφωνα με τα ζητούμενα στην παρούσα πρόσκληση. Οι προσφερόμενες τιμές θα πρέπει να είναι εντός των πλαισίων της προϋπολογισθείσας δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Προσφορές ανυπόγραφες, αόριστες ή υπερβαίνουσες τον προϋπολογισμό θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

Οι προσφορές θα πρέπει...

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Διαβάστηκε 865 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 14:11
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba