Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ηχητική-φωτιστική κάλυψη της δράσης «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Δήμητρας 19

Ταχ. Κώδικας: 68100 Αλεξ/πόλη

Πληροφορίες: Σκεύα Ελένη

Τηλέφωνο: 25513 55329-325

Fax: 2551355338

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξ/πολη, 26.06.2019

Αριθ. Πρωτ. οικ. 4244

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ηχητική-φωτιστική κάλυψη της δράσης «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ»

Παρακαλούμε να μας καταθέσετε την οικονομική προσφορά σας για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη για το χρονικό διάστημα 12-13-14 Ιουλίου 2019. Η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου δια της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Έβρου πραγματοποιεί το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ» σε συνδιοργάνωση με τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" το χρονικό διάστημα 12-13-14 Ιουλίου 2019 στην Άνθεια-Αλεξανδρούπολη.

Οι προδιαγραφές είναι:

- ΗΧΗΤΙΚΗ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οπτικοακουστική κάλυψη του 25ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ήχου και φωτισμού για την ομαλή διεξαγωγή του, διάρκειας 3 ημερών στις 12-13-14 Ιουλίου 2019, και τόπο διεξαγωγής την Άνθεια Τραϊανούπολης - Αλεξανδρούπολη.

Στις προσφερόμενες τιμές να αναφέρεται και ο ΦΠΑ που αναλογεί. Θα προτιμηθεί η πιο συμφέρουσα προσφορά.

Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 08:00πμ. και θα συνοδεύονται από φορολογική ενημερότητα για κάθε χρήση. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης μέρας και ώρας καμία προσφορά δεν θα γίνει δεκτή.

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι:

1. Οι προσφορές δεν είναι δεσμευτικές για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ούτε υποχρεούται αυτή να προχωρήσει άμεσα στην εν λόγω προμήθεια

2. Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διατηρεί το δικαίωμα αύξησης ή μείωσης των ποσοτήτων, αν οι υπηρεσιακές ανάγκες το επιβάλλουν και η προϋπολογισθείσα δαπάνη το επιτρέπει.

3. Οι προσφερόμενες τιμές, θα ισχύουν και σε πιθανή επόμενη προμήθεια, κατά τη διάρκεια του έτους.

4. Οι προσφερόμενες τιμές να συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

5. Η μη τήρηση των αναγραφόμενων στο έντυπο της οικονομικής προσφοράς αποτελεί λόγο απόρριψης και η προμήθεια θα ανατεθεί στον προσφέροντα με την αμέσως επόμενη χαμηλότερη τιμή.

6. Όλες οι νόμιμες κρατήσεις θα βαρύνουν τον/τους μειοδότη/ μειοδότες.

Κατεβάστε το έντυπο οικονομικής προσφοράςpdf

Μ.Ε.Π.

Η Προϊστάμενη Δ/νσης

α/α

ΤΣΕΡΚΕΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΜΑΡΟΥΛΑ

ΤΕ ΕΔΥ

Διαβάστηκε 472 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 13:20
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba