Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για την προμήθεια και τοποθέτηση ρελε διαφυγής σε κτίρια που στεγάζονται υπηρεσίες της

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ταχ. Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 40

Ταχ. Κώδικας : 68100 Αλεξανδρούπολη

Πληροφορίες : Σ. Παπαδοπούλου

Τηλέφωνο : 25513-50442

Fax : 25513-50404

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 25-11-2014

Αριθ. Πρωτ. οικ. 5689


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΕΛΕ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλλουν οικονομική προσφορά, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, στο σύνολο της προμήθειας (προμήθεια ειδών και παροχή υπηρεσιών), για την προμήθεια και τοποθέτηση ρελέ διαφυγής σε κτίρια που στεγάζονται υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. (Οι ποσότητες των προς προμήθεια ειδών είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να παρουσιάσουν αποκλίσεις).

Οι προσφορές, οι οποίες θα δοθούν σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, πρέπει να υποβληθούν με οποιοδήποτε τρόπο (ιδιοχείρως, fax, e-mail), μέχρι την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10 π.μ, στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Καραολή και Δημητρίου 40-68100 Αλεξανδρούπολη, 4ος Όροφος, 5ο Γραφείο, Τηλέφωνο: 25513-50442, fax:25513-50404.

Όλες οι νόμιμες κρατήσεις θα βαρύνουν τον μειοδότη.

H υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα αύξησης ή μείωσης της προμήθειας και παροχής υπηρεσιών, αν υπηρεσιακές ανάγκες το επιβάλουν.

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης doc


Ο Προϊστάμενος Δ/νσης

α.α

Βασίλειος Τερζούδης

Διαβάστηκε 951 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 10:14
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba