Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Έβρου

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε πειραματική-αποδεικτική διενέργεια για το πεπόνι

Αλεξ/πολη 22-03-2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ – ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΗΚΥΤΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΖΑΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΠΟΝΙΟΥ "ΧΡΥΣΗ ΚΕΦΑΛΗ"

Προσκαλούμε οποιασδήποτε μορφής Φορέα ή Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην προστασία της Φυτικής παραγωγής να συμμετάσχει με εφαρμογή μύκητα σε πειραματικούς – αποδεικτικούς αγρούς που θα διεξάγει η Υπηρεσία μας στην ευρύτερη περιοχή Τυχερού – Πέπλου – Βρυσούλας .

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής θα βρει παραγωγούς και χωράφια , θα βάλει υλικά και σπόρο υπό συνθήκες όπως κρατείται και διατηρείται από τους παραγωγούς, θα διεξάγει την εφαρμογή σύμφωνα με τις οδηγίες της Εταιρείας ή του φορέα και θα παρακολουθήσει την πορεία των καλλιεργειών μέχρι την περίοδο συγκομιδής. Ανακοίνωση-ανάρτηση του εμπορικού σκευάσματος στους αποδεικτικούς – πειραματικούς μόνο κατόπιν επιθυμίας του φορέα ή της εταιρείας. H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για οποιαδήποτε φύσης αιτία αστοχίας προστασίας της καλλιέργειας των πεπονιών η του αποδεικτικού - πειραματικού αγρού ουδεμία ευθύνη θα φέρει. Η εταιρεία ή ο φορέας θα διαθέσουν τον μύκητα και τις οδηγίες χρήσης όπως και τη χημική φυτοπροστασία της καλλιέργειας .

Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής έως και 30-03-2012.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστηκε 1479 φορές
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba