Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Έβρου

4η συνάντηση με καλλιεργητές και ενδιαφερόμενους καλλιεργητές αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξανδρούπολη 28/05/2014

 

Από την Ομάδα υποστήριξης για την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στο νομό Έβρου της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κας Μαυρανεζούλη – Νικολάου Γεωργίας και από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01-06-2014 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του «ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ» (παλιά Νομαρχία στην πλατεία του Φάρου) η 4η συνάντηση με καλλιεργητές και ενδιαφερόμενους καλλιεργητές αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών από τους νομούς Έβρου και Ροδόπης για την τελική συζήτηση και παρουσίαση-ψήφιση καταστατικού, εκλογή προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου για την οργάνωση Συνεταιρισμού ή Ομάδας παραγωγών.

Θα γίνει ενημέρωση από τις ομάδες που είχαν συσταθεί η κάθε μία για ένα ειδικό σκοπό, αφού στην αρχή συζητηθούν τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετώπισαν αλλά και η προοπτική που ανοίγεται με τις νέες καλλιέργειες όπως τις κατέγραψαν οι ομάδες αυτές.

Η συνάντηση είναι καθοριστική διότι είναι και η τελευταία σ αυτή τη φάση μιας και θα εκλεγεί και προσωρινό συμβούλιο το οποίο θα συνεχίσει το εγχείρημα αν όλα πάνε καλά και παρθεί η απόφαση να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή.

Καλούνται λοιπόν στην συνάντηση όλοι όσοι βλέπουν θετικά την προσπάθεια αυτή και θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα βάλουν το θεμέλιο λίθο του «Συνεταιρισμού- Ομάδας Παραγωγών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών από τους νομούς Έβρου και Ροδόπης και τους ενδιαφέρει η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, να παραβρεθούν για να πάρουν μέρος στις διαδικασίες και να συμβάλουν στο εγχείρημα αυτό.

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 846 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 15:39
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba