Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 10 Ιουλίου έως και 16 Ιουλίου).

foto180720231 foto180720232 foto180720233
foto180720234 foto180720235 foto180720236
  foto180720237  

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 έως και Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Τρίτη 11 Ιουλίου: Για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας στον Νομό Δράμας, συνεχίζεται  εντατικά  το πρόγραμμα της καταπολέμησης κουνουπιών σε εβδομαδιαία βάση, σε όλη την επικράτεια της ΠΕ Δράμας.Την Τρίτη  11 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας  πήγε στις περιοχές της  Ανάπλασης και της  Καλλιφύτου Δράμας, όπου έκανε επιτόπια  εποπτεία της εφαρμογής του προγράμματος.

-Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιφύτου κ. Κων/νο Παπαδόπουλο και συζήτησαν θέματα και δράσεις που αφορούν τον Σύλλογο τους.

-Είχε σειρά επαφών στον Άγ.Αθανάσιο όπου συναντήθηκε  με τον Πρόεδρο Γιάννη Γρηγοριάδη, τον Τοπικό Σύμβουλο Γιάννη Γαλανίδη και κατοίκους της περιοχής, συζητώντας  για θέματα της κοινότητας τους.

-Την παραμονή της εορτής του Αγ. Παϊσίου παρέστη στις λατρευτικές εκδηλώσεις στην Χωριστή, και στην Ευαγγελίστρια στην Δράμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Παισίου.

  • Τετάρτη 12 Ιουλίου: Συμμετείχε στην 7η συνεδρίαση της επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, της ΠΑΜΘ.
  • Πέμπτη 13 Ιουλίου: Παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής διοικήσεως στο στρατόπεδο Τριανταφύλλου του ΛΕΜ και ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο διοικητή.
  • Καλωσόρισε και προλόγισε, στο ισόγειο του Διοικητηρίου Δράμας, την έναρξη της εικαστικής έκθεσης ΄΄Τέχνης Φλόγα’’, η οποία είχε τίτλο ‘’Εις Μητροπολίτη Χρυσόστομον’’ και ήταν αφιερωμένη στον Εθνοϊερομάρτυρα Μητροπολίτη Χρυσόστομον τον συμπολαιούχο της Δράμας, με την συμμετοχή 50 εικαστικών δημιουργών απ΄ όλη την Ελλάδα και διήρκεσε από τις 13 εως 17 Ιουλίου.

-Παρευρεύθηκε στην έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων ‘’Προφήτης Ηλίας’’ στην Πλατεία της Προσοτσάνης, και παράλληλα βράβευσε τις πρωταθλήτριες – μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Προσοτσάνης για την επιτυχία τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χάντμπολ.

  • Παρασκευή 14 Ιουλίου: Συμμετείχε στην 27η Οικονομική Επιτροπή στην Κομοτηνή.
  • Σαββάτο 15 Ιουλίου: Παρευρέθηκε στον Μυλοπόταμο στην γιορτή Καλαμποκιού που συνδιοργανώθηκε με την Π.Ε.Δράμας.
  • Κυριακή 16 Ιουλίου: Στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγ.Μαρίνας ,παρευρέθηκε στην Καλή Βρύση Δράμας.
Διαβάστηκε 280 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba