Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Oικονομική Αποφάσεις

2012 Απόφαση 444

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 23 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ..
Αριθ. Απόφασης 444/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού του έργου: «Δημιουργία
Δημοσιογραφικού Φακέλου».

 Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(Με ψήφους 7 υπέρ και 1 λευκό)

Συγκροτεί επιτροπές διαγωνισμού του έργου: Εισήγηση για την συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού του έργου: «Δημιουργία Δημοσιογραφικού Φακέλου», σύμφωνα με το από 29-6-2012 συνημμένο Πρακτικό κλήρωσης , ως εξής:
Την συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού του έργου του θέματος, σύμφωνα με το από 29-6-2012 συνημμένο Πρακτικό κλήρωσης , ως εξής:
Α. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ:
Τακτικά Μέλη
1. Χρυσούλα Ψαρικίδου, Πρόεδρος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Πληροφορικής, με βαθμό Δ’.
2. Αγγελίνα Σιλειάνα, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Οικονομικού, με βαθμό Δ’.
3. Άγγελος Μουσελεμίδης, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό E’.
Αναπληρωματικά μέλη
1. Μαρίνα Πανδρεμενίδου, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Γ’.
2. Χάρης Αρμεντζίδης, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού με βαθμό Δ’.
3. Σοφοκλής Γεμενετζής, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ, του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Γ’.
Β. ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 15 ΤΟΥ Π.Δ. 118/2007:
Τακτικά Μέλη
1. Κωνσταντίνος Καλούδης, Πρόεδρος, Προϊστάμενος Γενικής Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Μηχανικών, με βαθμό Α’.
2. Παρασκευή Χουρίδου, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Χημικών Μηχανικών, με βαθμό Δ’.
3. Ιωάννης Δεληγιοβάνης, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΔΕ Διοικητικών-Γραμματέων με βαθμό ΣΤ’.
Αναπληρωματικά μέλη
1. Κοσμάς Γρηγοριάδης, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Οικονομικού, με βαθμό Δ’.
2. Σεβαστός Μαυρίδης, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Πληροφορικής, με βαθμό Ε’.
3. Φωτεινή Δολαπτσόγλου, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού, με βαθμό Ε’.
Γ. ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Τακτικά Μέλη
1. Γεώργιος Σγούρος, Πρόεδρος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Πληροφορικής, με βαθμό Ε’.
2. Αναστασία Λαμπρινίδου, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Χημικών Μηχανικών, με βαθμό Δ’.
3. Βασιλική Σωτηριάδου, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Διοικητικού, με βαθμό Δ’ .
Αναπληρωματικά μέλη
1. Αναστασία Κιοσσέογλου, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Μηχανικών/Μηχανικών Παραγωγής, με βαθμό Δ’.
2. Μαρία Λειβαδιώτου, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Οικονομικού, με βαθμό Δ’.
3. Κυριακή Αξωνίδου, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών/Γεωπόνων με βαθμό Δ’. Η συγκρότηση των παραπάνω επιτροπών Α, Β και Γ θα ισχύσει μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και για όλες τις τυχόν επαναληπτικές διαδικασίες. Μειοψήφησε το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Τρέλλης ψηφίζοντας Λευκό για λόγους αρχής , διότι έχει καταψηφίσει συνολικά το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 444/2012.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                 ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΤΗΡΑΣ
                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                  ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                               ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

ΣΜΑΡΩ ΔΑΔΙΝΙΔΟΥ

Διαβάστηκε 489 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 12:52
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba