Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Oικονομική Αποφάσεις

2012 Απόφαση 136

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

 

 

Του Πρακτικού αριθ. 7 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ. Αριθ. Απόφασης 136/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού και ανάδειξη αναδόχου  του έργου: «Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο δρόμο από διασταύρωση Βώλακα προς Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού». Στην Κομοτηνή σήμερα στις 6 Μαρτίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα  13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση η  Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.ΟΙΚ. 1602 /1-3-2012 έγγραφη πρόσκληση του προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος  χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010.  Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής , 2) Ανδρονίκη Κεφαλίδου μέλος, 3)  Δημήτριος Χαϊτίδης Αντιπρόεδρος, 4) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 5) Μαρία Γκουγκουσκίδου μέλος,6) Αϊχάν Σιακήρ μέλος 7) Σταύρος Καβαρατζής μέλος 8) Κωνσταντίνος Μιχελής μέλος , 9)  Αθανάσιος Μακρής (αναπληρωματικό) μέλος. Απών ήταν: ο κ.κ. Χρήστος Τρέλλης μέλος, ο οποίος απουσίαζε αν και κλήθηκε νόμιμα. Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας  ΑΜΘ Φωτεινή Νταντή. ΑΠΟΦΑΣΗ 136:Εισηγούμενη το έκτο θέμα ημερήσιας διάταξης η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περ. Ενότητας Δράμας με έγγραφο της έθεσε υπόψη των μελών της  επιτροπής τα εξής: Μετά την διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου: "Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στον δρόμο από  διασταύρωση Βώλακα προς χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού" με  το σύστημα προσφοράς με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, σύμφωνα με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε΄ «ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ − ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ» του Ν.  3669/2008.Στη Δράμα σήμερα 02 - 03 - 2012 ημέρα Παρασκευή ο υπογεγραμμένος Λαλισσίδης Νικόλαος Αρχιτέκτων Μηχ/κός Δ/ντης της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Δράμας μελέτησα το από 13 – 1 – 12  πρακτικό της επιτροπής του διαγωνισμού της 03 – 01 - 2012 του έργου του θέματος λαμβάνοντας υπόψη μου και την από 17- 01- 2012 εισήγησή μου για την μη κατακύρωση ως αναδόχου  του «Μούρσια Ευάγγελου ΕΔΕ». Από τα νέα δεδομένα που μου τέθηκαν υπόψη διαπίστωσα ότι η τιμή για την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σύμφωνα με τα ενιαία  τιμολόγια είναι μικρή σε  σχέση με την πραγματική τιμή της αγοράς και ότι σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. Δ11γ/ο/4/87 τροποποίηση της απόφασης «Επικαιροποίηση των ενιαίων τιμολογίων έργων  οδοποιίας» που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2965/Β/23-12-2011 το αντίστοιχο στηθαίο ασφαλείας σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 1317-2 έχει τιμή μονάδας (ανά τρέχον μέτρο) 35 € (ελάχιστη τιμή). Ως εκ  τούτου, με βάση αυτά τα νέα δεδομένα προκύπτει ότι η προσφορά του «Μούρσια Ευάγγελου ΕΔΕ» είναι συμφέρουσα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και για αυτό 

 
 ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

  

την έγκριση Πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξης αναδόχου του έργου: «Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο δρόμο από διασταύρωση Βώλακα προς Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού» τον Μούρσια Ευάγγελο. ΕΔΕ, με έκπτωση 8,00%. Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του  άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 :

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

 Εγκρίνει το Πρακτικό επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξης αναδόχου του έργου: «Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο δρόμο από διασταύρωση Βώλακα προς Χιονοδρομικό κέντρο  Φαλακρού» τον Μούρσια Ευάγγελο ,ΕΔΕ, με έκπτωση 8,00% . Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 136/2012.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                   ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ
                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                                 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

                                                       

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΝΤΗ

Διαβάστηκε 405 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 09:52
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba