Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσκλήσεις - Πίνακες

2012 Πρόσκληση 33η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ. 5809

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 34η συνεδρίαση του έτους 2012.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 20- 09 - 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της Π.Α.Μ.Θ. και των διευθύνσεων της Π.Ε. Ροδόπης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.). 

2. Εισήγηση για τον ορισμό Νομικού εκπροσώπου για την παράσταση κει εκπροσώπηση της Περιφέρειας ΑΜΘ ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Δ. Ράπτης) (Π.Α.Μ.Θ.).


3. Εισήγηση για τον ορισμό Νομικού Συμβούλου σχετικά με την αρ.3633/2011 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών.
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Ε. Τσιαμπάζη) (Π.Α.Μ.Θ.).


4. Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης και ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Παράκαμψη Οικισμού Ελαιοχωρίου» Προϋπολογισμού: 2.850.000,00€ με ΦΠΑ.


5. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατεδάφιση υπαρχόντων κτιρίων λόγω ακαταλληλότητας και κατασκευή νέων. Επισκευές συντηρήσεις, εξοπλισμός στις κατασκηνώσεις Ποταμιάς Θάσου (κατασκευή νέου χώρου εστίασης και ξενώνων προσωπικού». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Καραβάς) (ΠΕ Καβάλας).


6. Εισήγηση για την έγκριση των όρων , τευχών δημοπράτησης και ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή δίδυμου κιβωτοειδούς οχετού (Κ 4-3) και των προσβάσεων στον περιφερειακό δρόμο οικισμού Θυρέας για διάβαση του ρέματος» Προϋπολογισμού: 174.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ψαρράς) (ΠΕ Έβρου)


7. Εισήγηση για την έγκριση των όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας και τον ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Αποπεράτωση νέας πτέρυγας της Μονάδας Ανοικτής Φροντίδας Ηλικιωμένων Κομοτηνής, αναδιαρρύθμιση και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος κτιρίου και εξοπλισμός του συγκροτήματος», προϋπολογισμού 2.950.000,00 €.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Δερνεκτσής) (ΠΕ Ροδόπης)


8. Εισήγηση για την έγκριση του τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης, διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας και της περίληψης αυτής για τον Ελληνικό τύπο, συγκρότησης Επιτροπής διαγωνισμού για την διεξαγωγή της δημοπρασίας του έργου: «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών της ΠΕ Ξάνθης» , εργολαβία: «Κατασκευή τοιχίου συγκράτησης πρανών στην Ε.Ο. ΑΡ.55» (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Καραθανάση) (ΠΕ Ξάνθης)

9. Εισήγηση για την έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών του έργου: «Βελτίωση ασφαλτόστρωση επαρχιακής οδού Δράμας – Καλαμπακίου (από Φτελιά προς Καλαμπάκι)» Προϋπολογισμού:400.000,00€ με ΦΠΑ.


10. Εισήγηση για την έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών του έργου: «Βελτίωση ασφαλτόστρωση οδού Σιδηρόνερου – Σκαλωτής» Προϋπολογισμού:200.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Ν. Λαλισσίδης) (ΠΕ Δράμας)


11. Εισήγηση για την έγκριση λύσης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης υπηρεσιών Αποκεντρωμένου Τμήματος Εμπορίου και Τμήματος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου – Συστέγαση με άλλες υπηρεσίες. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Β. Αρβαντά)(ΠΕ Έβρου).


12. Εισήγηση για την έγκριση συμμετοχής της ΠΑΜΘ στην έκθεση MEAT DAYS 2012 που διοργανώνεται από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2012 στην Αθήνα». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Γ. Τσακίρης) (ΠΑΜΘ)


13. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με το Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλίππων στην εκδήλωση «Νοστιμιές στο Σπίτι». 

14. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με τοn Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ του 8ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Σ. Ράπτη) (ΠΕ Καβάλας).


15. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 30 προηγούμενης συνεδρίασης.


Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 

 

 



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 978 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 10:56
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba