Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσκλήσεις - Πίνακες

2012 Πρόσκληση 24η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 5 Ιουλίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.4380

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 24η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 12 - 06 - 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Κατασκευή διδύμων οχετών 2x2.35x2.35 με ηλεκτροκίνητα θυροφράγματα στο δυτικό ανάχωμα Πυθίου Ν. Έβρου».


2. Εισήγηση για την έγκριση των όρων , τευχών δημοπράτησης και ορισμός επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Επισκευή κτηρίου όπου στεγάζεται η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας» προϋπολογισμού:125.000,00€ με ΦΠΑ, χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ 2012 ΠΑΜΘ.


3. Εισήγηση για την έγκριση των όρων , τευχών δημοπράτησης και ορισμός επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή σαραζετ για προστασία πρανούς στο ρέμα Αγναντιάς» προϋπολογισμού:22.000,00€ με ΦΠΑ, χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ 2012 ΠΑΜΘ.


4. Εισήγηση για την έγκριση των όρων δημοπράτησης και ορισμός επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση Εθνικού Οδικού δικτύου» προϋπολογισμού:500.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Ψαρράς) (ΠΕ Έβρου)


5. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικών διαγωνισμού και ανάθεση της μελέτης: «Ολοκλήρωσης μελέτης δικτύων διανομής νερού ταμιευτήρων Ν. Σιδηροχωρίου – Ν. Αδριανής» (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Δερνεκτσής) (ΠΕ Ροδόπης)


6. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΑΜΘ και των Διευθύνσεων της ΠΕ Ροδόπης.


7. Εισήγηση για την συγκρότηση επιτροπών διενέργειας – αξιολόγησης, ενστάσεων και συντονισμού – παραλαβής του έργου: «Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΚ) 1069/2009 σχετικά με την περισυλλογή, διαχείριση και απόρριψη νεκρών βοοειδών, αιγών και προβάτων που περιέχουν Υλικά Ειδικού Κινδύνου». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (ΠΑΜΘ)


8. Εισήγηση για την έγκριση παράτασης ολικής προθεσμίας περαίωσης του υποέργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης περιοχής Μικρής Δοξιπάρας» του έργου: «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης Δήμου Κυπρίνου».(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Παράσχου) (ΠΑΜΘ)


9. Εισήγηση για την έγκριση τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης, διακήρυξης διαγωνισμού και περίληψης διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού και συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού για την διεξαγωγή δημοπρασίας του έργου: «Ασφαλτόστρωση τμήματος της αρ.11 Επ. Οδού Ν. Ξάνθης» Προϋπολογισμού:70.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Καραθανάση) (Π.Ε. Ξάνθης)

10. Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης και συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού για την δημοπράτηση του έργου: «Επισκευές οδικού δικτύου Ν. Καβάλας» Προϋπολογισμού:600.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Καραβάς) (Π.Ε. Καβάλας)


11. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ξάνθης με το Δήμο Αβδήρων του φεστιβάλ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ 2012.
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Δ. Μούργου) (Π.Ε. Ξάνθης) 

12. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 23 της προηγούμενης συνεδρίασης.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 906 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 10:03
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba