Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσκλήσεις - Πίνακες

2012 Πρόσκληση 21η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 19 Ιουνίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.4051

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 21η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 21 - 06 - 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση Τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 188/4-4-2012 που αφορά ορισμό υπολόγων του διατροφικού επιδόματος σε νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένους για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Γεωργίου) (ΠΑΜΘ)


2. Εισήγηση για την έγκριση του 2ου Συγκριτικού Πίνακα της μελέτης: «Μελέτη δικτύων διανομής νερού φράγματος Ιασίου». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Δερνεκτσής) (ΠΕ Ροδόπης)


3. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Ανακατασκευή (υπογείωση) αρδευτικής διώρυγας Β΄ εντός οικισμού Χρυσούπολης Ν. Καβάλας» Προϋπολογισμού:1.931.100,00€ με ΦΠΑ.


4. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός πεζόδρομου Λιμενάρια - Πευκάρι» Προϋπολογισμού:100.000,00€ με ΦΠΑ.


5. Εισήγηση για τον έλεγχο των εκ νέου υποβληθέντων δικαιολογητικών συμμετοχής στον διαγωνισμό του έργου: «Αποκατάσταση βατότητας εθν. Οδικού δικτύου Ν. Καβάλας στο ύψος της Ι.Μ. Αγ. Σίλα Καβάλας».


6. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Επέκταση προσήνεμου μώλου Λιμένα Καβάλας» Αναδόχου: ΕΛΙΚΑ Α.Τ.Ε.Ε.
(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Καραβάς) (Π.Ε. Καβάλας)


7. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικών 1 και 2 διακήρύξης 02/2012 της επιτροπής αξιολόγησης μειοδοτικού ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης και φωτοαντιγραφικού χαρτιού της ΠΕ Δράμας για το έτος 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Παρδαλίδης) (ΠΕ Δράμας)


8. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με τον Κοινωνικό – Μορφωτικό Σύλλογο Θρακιωτών Επαρχίας Νέστου Καβάλας εκδηλώσεων στα πλαίσια των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Σ. Ράπτη) (Π.Ε. Καβάλας)

9. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου της 18ης Συνάντησης Νέων – Άρδας 2012.


10. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Μάρηδων της 11ης Συνάντησης Μάρηδων. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ. Παρδαλίδου) (Π.Ε. Έβρου)


11. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 20 της προηγούμενης συνεδρίασης.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 769 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:39
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba