Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσκλήσεις - Πίνακες

2012 Πρόσκληση 17η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 21 Μαΐου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.3346

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 17η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.


Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 25 - 05 - 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή. 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση της 3ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της ΠΑΜΘ οικονομικού έτους 2012.


2. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 1/2012 δημόδιου ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη σχετικά με την ανάθεση εργασιών καθαριότητας των κτιρίων της έδρας της ΠΑΜΘ και της ΠΕ Ροδόπης. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Τ. Εξάρχου) (ΠΑΜΘ).


3. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση καναλιών & αποστραγγιστικών τάφρων περιοχής Μαγγάνων».


4. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικών διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση καναλιών και αποστραγγιστικών τάφρων περιοχής Μυρωδάτου»


5. Εισήγηση για την έγκριση του τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης, των όρων της διακήρυξης δημόσιου διαγωνισμού και της συγκρότησης Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Άνω Καρυόφυτου», προϋπολογισμού €260.000,00 με ΦΠΑ. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Α. Καραθανάση) ( Π.Ε. Ξάνθης).


6. Εισήγηση για την έγκριση της διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών πρόχειρου διαγωνισμού της ΠΕ Έβρου για την προμήθεια χρωμάτων.


7. Εισήγηση για την έγκριση όρων και τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή υπόστεγου άλατος στο Σοφικό» προϋπολογισμού: 50.000,00€ με ΦΠΑ χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ 2012 ΠΑΜΘ.


8. Εισήγηση για την έγκριση όρων και τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Επισκευή κτηρίου Κέντρου Σουφλίου» προϋπολογισμού: 13.000,00€ με ΦΠΑ χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ 2012 ΠΑΜΘ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Ψαρράς) (Π.Ε. Έβρου)


9. Εισήγηση για την έγκριση ορισμού Νομικού προκειμένου να ασκηθεί έφεση ενώπιον του αρμόδιου Δικαστηρίου κατά της υπ’ αριθμ. 144/2011 οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης που αφορά σε αγωγή υπαλλήλων της ΠΕ Έβρου κατά της ΠΑΜΘ/ΠΕ Έβρου για την καταβολή σ’ αυτούς των αναφερομένων στην αγωγή ποσών. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Νομική Υπηρεσία της ΠΑΜΘ) (Π.Ε. Έβρου)

10. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ/ΠΕ Έβρου με το Σύλλογο «Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης Χρόνης Αηδονίδης» μουσικοχορευτικής εκδήλωσης.


11. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης για τη δημιουργία καλλιτεχνικού εργαστηρίου στη μουσουλμανική συνοικία της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Χ. Παρδαλίδου) (Π.Ε. Έβρου)


12. Εισήγηση για την έγκριση της διακήρυξης και λοιπών τευχών που αφορούν την «Προμήθεια λευκού ακρυλικού χρώματος» για τις ανάγκες συντηρήσεως του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Δράμας.


13. Εισήγηση για την έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και συμπληρωματική σύμβασης του έργου: «Συντήρηση Εθνικού και επαρχιακού δικτύου». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Ν. Λαλισσίδης) (Π.Ε. Δράμας)


14. Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης 05/2012 επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισμού, ανάδειξης αναδόχου «για την φύλαξη των χώρων του Διοικητηρίου της ΠΕ Καβάλας» με χρονική διάρκεια του έργου, ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης και με προϋπολογισμό:33.000,00€ μη
συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Καγκαϊδης) (Π.Ε. Καβάλας)


15. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πολύστυλου Καβάλας ετήσιου πανηγυριού.


16. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Ν. Καβάλας, το Δήμο Καβάλας και το ΤΕΙ Καβάλας της 16ης χορωδιακής συνάντησης Καβάλας.


17. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με το Ελληνογερμανικό δίκτυο Δήμων, Διήμερου FORUM στην ΠΑΜΘ με θέμα: «Το Νέο πρόσωπο του Τουρισμού – Δημιουργία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και πολλαπλών εμπειριών». (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Σ. Ράπτη) (Π.Ε. Καβάλας)


18. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.


19. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 16 της προηγούμενης συνεδρίασης

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 1046 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:35
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba