Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΕ Δράμας

Δελτίο Τύπου Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Δράμας

 

Από την Διεύθυνση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Δράμας γνωστοποιείται ότι κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2014 Β΄, Έτους Κατάρτισης 2014-15, εγκρίθηκαν από την Γ.Γ.Δ.Β.Μ να λειτουργήσουν οι παρακάτω νέες ειδικότητες:

  1. 1.ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  2. 2.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ
  3. 3.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
  4. 4.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
  5. 5.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
  6. 6.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Η ηλεκτρονική αίτηση  για επιλογή  καταρτιζομένων ξεκινά  από σήμερα 02-09-2014  και ολοκληρώνεται  την Κυριακή 07-09-2014 και ώρα  24:00.

Το σύστημα για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων  είναι προσβάσιμο   από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (www.gsae.edu.gr) ή από τον ιστότοπο http://iek.sch.gr/

Πριν αρχίσετε την συμπλήρωση της αίτησής σας:

  1. 1.Διαβάστε προσεκτικά το σύνολο των οδηγιών που δίνονται κατά την είσοδο στον ιστότοπο http://iek.sch.gr/
  2. 2.Έχετε διαθέσιμα την αστυνομική ταυτότητά σας (ή το διαβατήριο σας, αν είστε υπήκοος άλλης χώρας) καθώς και την βαθμολογία του Απολυτηρίου σας του Λυκείου ( ή του αντίστοιχου ισοδύναμου τίτλου).

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία καταχώρησης, επικοινωνήστε με το Δ.Ι.ΕΚ Δράμας κάθε εργάσιμη από 10:00 μέχρι 18:00 ή στείλτε email στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστηκε 2367 φορές
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba