Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς υποδέχθηκε στο γραφείο του τον υποψήφιο ευρωβουλευτή ΝΔ Σωτήρη Σέρμπο

Το θέμα των επικείμενων Ευρωεκλογών βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, αναπ. καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Σωτήρη Σέρμπο. Ο Αντιπεριφερειάρχης υποδεχόμενος τον υποψήφιο ευρωβουλευτή στο γραφείο του, μαζί με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη ΑΜΘ Νικόλαο Ευκαρπίδη, είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για τις ανάγκες της Π.Ε. Ροδόπης και για τον σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ, για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Στη συζήτηση επισημάνθηκε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου σαφώς θα επηρεάσει την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ τονίστηκε πως η Περιφέρεια ΑΜΘ και ειδικότερα η Π.Ε. Ροδόπης οφείλει να αξιοποιήσει της δυνατότητες που προσφέρει η Ε.Ε. στις περιφέρειες για την υλοποίηση του αναπτυξιακού τους σχεδιασμού στους τομείς της οικονομίας, των υποδομών, του τουρισμού, του περιβάλλοντος, της επιχειρηματικότητας κα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως ως θεσμικός εκπρόσωπος και επικεφαλής της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τους υποψήφιους/ες ευρωβουλευτές. Παράλληλα επισήμανε την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις επικείμενες ευρωεκλογές, τους οποίους προέτρεψε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, αναπ. Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Σωτήρη Σέρμπο, με τη δέσμευση να διατηρήσουν την επικοινωνία τους και μετά τις ευρωεκλογές.

                                                                                Από το γραφείο

Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 37 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 10:05

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή