Σύνθεση

Το ΠΣΕΚ ΑΜΘ αποτελείται από έντεκα µέλη με σημαντική και αναγνωρισμένη ερευνητική ή επαγγελματική εμπειρία σε θέματα έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας:

Πρόεδρος:

Παντελής Μπότσαρης, Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης ΔΠΘ, πρώην αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας ΔΠΘ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αντιπρόεδρος:

Πέτρος Σουκουλιάς, πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματέας:

Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας ΑΜΘ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναπλ. Γραμματέας:

Χρήστος Πάρτσιας, Υπάλληλος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΑΜΘ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Μέλη:

1. Παναγιώτα Γαλιατσάτου, Δρ. πολιτικός μηχανικός, μελετήτρια-ερευνήτρια, μέλος ΤΕΕ

2. Γιώργος Γκαϊντατζής, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης ΔΠΘ

3. Γιάννης Καραφυλλίδης, Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ

4. Γιώργος Μαλλίνης, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Δασολογίας ΔΠΘ

5. Δημήτρης Μπαντέκας, Πρύτανης ΤΕΙ ΑΜΘ

6. Γιώργος Μπρούφας, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ

7. Αχιλλέας Χριστοφορίδης, Καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου ΤΕΙ ΑΜΘ

Διαβάστηκε 5204 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κανονισμός Λειτουργίας Σχέδιο Δράσης »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή