Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Ανακοίνωση Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2024

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2024

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διενεργεί για δέκατη συνεχή χρονιά Πρόγραμμα Ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα προσφέροντας δωρεάν παραγωγικό εξοπλισμό.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση και ενδυνάμωση μικρών επιχειρήσεων για την αύξηση και επέκταση της παραγωγικής τους δυναμικότητας. Ο εκσυγχρονισμός τους με σύγχρονο εξοπλισμό ως κύριο εργαλείο και η επαγγελματική καθοδήγηση (mentoring) θα ενισχύσουν την ικανότητα τους να ανταποκριθούν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς Αγροδιατροφής και Δημιουργικών Βιοτεχνιών και έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών για το έτος 2023 μεταξύ €20.000-€300.000, δύναται να λάβουν ΔΩΡΕΑΝ παραγωγικό εξοπλισμό ή/και υπηρεσίες πιστοποίησης ύψους 9.500€ και επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση.

Από το 2014 μέχρι σήμερα, 170 επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί έχουν λάβει παραγωγικό εξοπλισμό, 20 επιχειρήσεις έλαβαν πιστοποιήσεις, 19 αγροτικοί συνεταιρισμοί εκπαιδεύτηκαν στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων, ενώ 56 επιχειρήσεις ενισχύθηκαν επιπλέον του εξοπλισμού και με επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης είναι η Κυριακή 16 Ιουνίου 2024.

Η αίτηση, αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, μαζί με τη λίστα των κωδικών δραστηριότητας (ΚΑΔ) της επιχείρησης.

Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ», καθώς στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ https://www.google.com/url?q=http://www.mkoapostoli.gr&source=gmail&ust=1716548189238000&usg=AOvVaw240pa8-3TajwAZRckEFr8_">www.mkoapostoli.gr  (ενότητα «Η Δράση μας» / «Προγράμματα» / «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών»).

Διευκρινίσεις και υποβολή των αιτήσεων μέσω email στις διευθύνσεις: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  και  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read 54 times

NOTE! This site uses cookies and similar technologies and is GDPR Compliance.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand