Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς υποδέχθηκε στο γραφείο του τον υποψήφιο ευρωβουλευτή ΝΔ Γιάννη Βεζυργιαννίδη

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς υποδέχθηκε στο γραφείο του τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βεζυργιαννίδη, στο πλαίσιο των επαφών του ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024. Το εκλογικό αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου είναι κρίσιμο για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επισημάνθηκε στη συζήτηση, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Νικόλαου Ευκαρπίδη, ενώ τονίστηκε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συμβάλλει με τις πολιτικές που θα εφαρμόσει στην ενδυνάμωση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή για τον σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ, για την αναπτυξιακή πορεία της Ροδόπης, στους τομείς της οικονομίας, των υποδομών, του τουρισμού, του περιβάλλοντος και άλλα συναφή θέματα. Ενώ ανέφερε ότι είναι σημαντική η προώθηση των αιτημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε αυτά τα λαμβάνονται υπόψη και να προωθούνται εργαλεία υλοποίησης τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βεζυργιαννίδη, επισημαίνοντας την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις επικείμενες ευρωεκλογές, τους οποίους προέτρεψε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

                                                                                      Από το γραφείο

Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Read 58 times

NOTE! This site uses cookies and similar technologies and is GDPR Compliance.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand