Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Δράσεις ενίσχυσης μεταποιητικών επιχειρήσεων και ανέργων της ΠΑΜΘ.

foto0403202408 foto0403202409

 

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 17:00, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης συμμετείχε σε ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο KOUROS, η οποία διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία - Θράκη» της Περιφέρειάς μας και τον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ), Υποκατάστημα ΑΜΘ, για την παρουσίαση των Δράσεων:

  • Ενίσχυση υφιστάμενων μεταποιητικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης
  • Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας (ΝΘΕ) για ανέργους σε επιχειρήσεις της στρατηγικής RIS3
  • Ενίσχυση ανέργων για ίδρυση επιχείρησης σε τομείς της στρατηγικής RIS3

Με την υποστήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου και τη συμμετοχή των τοπικών επιχειρηματιών, η διοργάνωση της εκδήλωσης στέφθηκε με επιτυχία.

Οι τρεις αυτές δράσεις θα δώσουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα και την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναβαθμιστούν και να στελεχωθούν, ενώ ταυτόχρονα στοχεύουν στον περιορισμό της ανεργίας.

Ο κ. Μουρβετίδης, δεσμεύεται ότι θα εργαστεί σκληρά για την επίλυση προβλημάτων των επιχειρήσεων και θα είναι στη διάθεσή τους. Ταυτόχρονα, προγραμματίζει δράσεις και παρεμβάσεις τόνωσης της τοπικής οικονομίας.

Read 70 times

NOTE! This site uses cookies and similar technologies and is GDPR Compliance.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand