Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Πρόχειρος επαναληπτικός διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας (είδη ένδυσης και υπόδησης) σε υπαλλήλους του πρώην Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Α.Μ.Θ

Π Ε Ρ Ι Λ Η ΨΗ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ 0 7 / 2 0 1 3

Ανακοινώνεται ότι η Π.Α.Μ.Θ. (Περιφερειακή Ενότητα Έβρου) προκηρύσσει επαναληπτικό πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο τη «χαμηλότερη τιμή» και με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης (η ποσοτική και ποιοτική περιγραφή των παραπάνω ειδών αναφέρεται στην αριθμ.2040831/14806/0022/(ΦΕΚ 497/Β΄/1993) Κοινή Υπουργική Απόφαση), για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας (είδη ένδυσης και υπόδησης) για υπαλλήλους του πρώην Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, ενδεικτικού προϋπολογισμού έντεκα χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (11.400,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (Είδη ένδυσης: 8.227,00 €, είδη υπόδησης: 3.173,00€). Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 25/4/2013, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 10.00 π.μ στην Αλεξανδρούπολη, Καραολή & Δημητρίου 40, στον 4ο όροφο, 5ο γραφείο (Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ (Π.Ε. Έβρου) στο τηλέφωνο 25513-50570.
Λεπτομερείς όροι αναφέρονται στην αριθμ.07/2013 Διακήρυξη Οικονομικής Επιτροπής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, η οποία έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου) και διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ: www.pamth.gov.gr .
                
                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
                                          ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
                                                         Α.Μ.Θ
                
                                             ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

Κατεβάστε την διακήρυξη (pdf).

 

Διαβάστηκε 1418 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 12:56

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή