Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Πρόχειρος διαγωνισμός Α. Για τη διακίνηση της αλληλογραφίας (κοινής) των υπηρεσιών της Π.Α.Μ.Θ(Π.Ε Έβρου),προϋπολογισμού 15.000,00€ Β. Για τη διακίνηση της επείγουσας αλληλογραφίας(ταχυμεταφορές) των υπηρεσιώντης Π.Α.Μ.Θ(Π.Ε Έβρου)προϋπολογισμού 5.000,00€

Π Ε Ρ Ι Λ Η ΨΗ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ 0 3 / 2 0 1 3


Ανακοινώνεται ότι η Π.Α.Μ.Θ. (Περιφερειακή Ενότητα Έβρου) προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο τη «χαμηλότερη τιμή» για την ανάδειξη μειοδότη:
Α. Για τη διακίνηση της αλληλογραφίας (κοινής) των υπηρεσιών της Π.Α.Μ.Θ (Περιφερειακής Ενότητας Έβρου) ενδεικτικού προϋπολογισμού 15.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α και
Β. Για τη διακίνηση της επείγουσας αλληλογραφίας (ταχυμεταφορές) των υπηρεσιών της Π.Α.Μ.Θ (Περιφερειακής Ενότητας Έβρου) ενδεικτικού προϋπολογισμού 5.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός, αφορά το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία σύναψης σύμβασης μέχρι 31-12-2013, και θα διενεργηθεί στις 24/4/2013, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 10.00 π.μ στην Αλεξανδρούπολη, Καραολή & Δημητρίου 40, στον 4ο όροφο, 5ο γραφείο (Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ. (Περιφερειακής Ενότητας Έβρου).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ (Περιφερειακής Ενότητας Έβρου) στο τηλέφωνο 25513-50442.
Λεπτομερείς όροι αναφέρονται στην αριθμ. 03/2013 Διακήρυξη Οικονομικής Επιτροπής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, η οποία έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Π.Α.Μ.Θ. (Περιφερειακής Ενότητας Έβρου) και διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ: www.pamth.gov.gr και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου: www.peevrou.eu.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ.Θ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

Κατεβάστε την διακήρυξη (pdf)

Διαβάστηκε 1452 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 13:11

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή